dimecres, 22 de febrer del 2012

CAMINADA POPULAR 2012

A Balsareny el dia 11 de març celebrarem la vint-i-sisena Caminada Popular. Tots els interesssats prepareu-vos per tornar a donar un volt pel bosc, a veure si espantem ja el fred que hem passat aquest mes de febrer. Com cada any, és la primera de les més importants de la Catalunya Central, considerant a part la Transèquia, que, organitzada des de Manresa però també amb col·laboració balsarenyenca, tindrà lloc el diumenge abans, o sigui, el dia 4 de març.




Enguany, la caminada de Balsareny, en primícia pels que entreu en aquest bloc (ja que encara no han sortit els programes) transcorrerà tota pel costat dret del riu Llobregat. El primer tram començarà per l'entorn del Serrat del Maurici (castell dels moros) i les populars baga fosca i baga de Sobirana. El segon tram anirà des de la pista de la Torre de Castellnou cap a Cal Marianó (on hi haurà l'esmorzar), una casa en ruïnes amb les parets ben conservades, per bé que no la teulada, fins a les Cases Noves, al límit amb el terme de Navàs, travessant la carretera de Súria i passant per la vora de la casa de l'Oliva. I el tercer tram serà el de tornada al poble passant per la famosa casa del Collet del Nado i per sobre del popular "hort del Barranco".




Ja teniu una pinzellada del que serà la nostra caminada. No ens la podem deixar pedre. A veure si us animeu a participar-hi!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada